• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

LED Stadion Schijnwerpers (17)

Merken
De Professionele LED Stadion Schijnwerpers van Ledenzo zijn zo ontworpen voor sterke en veelzijdige verlichting.

LED schijnwerpers voor stadions en voetbalvelden worden gekenmerkt door hun hoge vermogen en brede lichtbereik. Dit type professionele schijnwerpers biedt een gelijkmatige verlichting van hoge kwaliteit, ideaal om veeleisende zichtomstandigheden voor spelers en toeschouwers te garanderen. Omdat het LED-schijnwerpers voor buiten zijn, zijn deze schijnwerpers voor onder andere voetbalvelden, basketbalvelden of atletiekbanen zeer robuust en duurzaam, zodat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en IP66-beschermingsniveaus bereiken.

Op dezelfde manier bieden ze de hoogste mate van bescherming tegen stoten, schokken en vallen (IK10) en zijn ze ook beschermd tegen kortsluiting, overspanning of oververhitting.

In onze online catalogus hebben we een groot aantal voorstellen voor je geselecteerd, van 50 W tot 2400 W, met verstelbare versies van schijnwerpers wat betreft vermogen, intensiteit en openingshoek. Dankzij deze grote variëteit kunt u de schijnwerper effectief aanpassen aan uw behoeften.

Het brede assortiment optieken waaruit je kunt kiezen, voldoet aan de normen die vereist zijn voor de verlichting van locaties, inclusief wedstrijdlocaties.

Wat betreft de technologie die wordt gebruikt om de stadionschijnwerpers te dimmen, kun je kiezen uit TRIAC-, DALI- of 1-10V-systemen, afhankelijk van de verschillende behoeften.

We bieden je ook de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende kleurtemperaturen met verschillende soorten wit, d.w.z. koel, neutraal of warm.

Waar moet je op letten bij het kopen van LED schijnwerpers om een voetbalveld te verlichten?

Het aantal lumen dat nodig is om een voetbalveld te verlichten, hangt af van de kenmerken van het veld. Over het algemeen is ongeveer 1.000 lm per vierkante meter nodig.

Bij de verlichting van professionele evenementen wordt echter rekening gehouden met verschillende elementen, zoals het soort evenement dat wordt gehouden, of het al dan niet op televisie wordt uitgezonden, enz.

Op basis van deze kenmerken moet de verlichting van een voetbalveld voldoen aan de criteria die we in de volgende tabel met je gaan delen.

Maar voordat we verder gaan, willen we graag verduidelijken dat 1 lux verwijst naar het aantal lumen (lm) dat nodig is per m2.
  • FIFA: Voor televisie-evenementen moet het aantal lux hoger zijn dan 1.500, met een uniformiteit van 0,7 en de armaturen mogen geen schaduwen veroorzaken.
  • Klasse I: Voor nationale evenementen moet het aantal lux hoger zijn dan 500, met een uniformiteit van 0,7 en de armaturen mogen geen schaduwen veroorzaken.
  • Klasse II: voor regionale evenementen moet het aantal lux hoger zijn dan 200, met een uniformiteit van 0,6 en moeten er minstens 6 lichtmasten zijn.
  • Klasse III: voor recreatieve evenementen moet het aantal lux hoger zijn dan 75, met een uniformiteit van 0,5 en moeten er minstens 4 lichtmasten zijn.
LED Stadion Schijnwerper 120lm/W 50W IP65
LED Stadion Schijnwerper 120lm/W 100W IP65
LED Stadion Schijnwerper 120lm/w 200W IP65
LED Stadion Schijnwerper 120lm/W 300W IP65
LED Stadion Schijnwerper 120lm/W 400W IP65
LED Stadion Schijnwerper 120lm/W 500W IP65
LED Stadion Schijnwerper 120lm/W 600W IP65
Toon 1 - 17 van 17