• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

LED Lineaire Washlight (5)

Merken

LED Lineaire Washlights zijn een creatieve oplossing voor residentiële verlichting, maar ook voor commerciële LED verlichting en zelfs industriële LED verlichting.

Deze decoratieve armaturen worden vaak gezien op muren, etalages en gevels - naast vele andere toepassingen - omdat ze een uniform en precies licht projecteren waarmee u verschillende ruimtes concreet en creatief kunt verlichten, en specifieke voorwerpen of elementen kunt benadrukken.

Toepassingen voor LED Lineaire Washlights zijn zowel binnen als buiten. Voor een goede werking buitenshuis zijn ze IP65-beschermd, wat betekent dat ze stof- en waterdicht zijn.

Bij het kiezen van het LED Lineaire washlight dat het beste bij uw behoeften past, moet u rekening houden met aspecten zoals die hieronder worden beschreven.

  • De locatie. Ze kunnen dus voor binnen, buiten of gecombineerd voor beide ruimtes worden gebruikt.
  • Spanning. Normaal is de spanning 220-240 volt.
  • De helderheid. Afhankelijk van het te verlichten object, de kamer of de ruimte varieert het helderheidsbereik tussen 329 en 23.130 lumen.
  • De openingshoek. Een belangrijk punt om rekening mee te houden is dat hoe groter de openingshoek, hoe groter het te verlichten muuroppervlak, maar hoe kleiner de afstand. Anderzijds bereikt een kleiner diafragma een grotere diepte als het gaat om lichtinval.
  • Macht. Net als bij de helderheid zijn er modellen LED Lineaire Washlights die verschillende wattages kunnen leveren. In dit geval ligt het bereik tussen 6 en 220 watt. Bedenk dat hoe hoger het vermogen, hoe groter niet alleen de diepte, maar ook het bereik van de lichtkrans naar de zijkanten.
  • Het oppervlak. Er zijn modellen beschikbaar voor verschillende oppervlakken en het is belangrijk om de lengte van de LED Lineaire Washlight op te meten voor een perfecte pasvorm en eindresultaat. Het is ook essentieel om rekening te houden met de afstand van de lichtbron tot het te verlichten object of oppervlak, want die bepaalt de te kiezen lengte van de LED Lineaire Washlight.
Toon 1 - 5 van 5